Tetőfelújítás: a veszélyes hulladék sem akadály

Tetőfelújítás

A tetőfelújítás anyagilag is komoly döntés, nem néhány hétre tervezett beruházás, ám a család, értékeink külső természeti hatásokkal szembeni védelmében döntős szerepet játszik. Egy elavult, rossz minőségű tető sok bosszúságot okozhat, akkor is, ha az alatta lévő padlást nem használjuk. Különösen beépített tetőterek esetén.

Ha pedig tetőfelújításba kezdünk, számtalan kérdésben kell döntenünk, számtalan feladat áll előttünk.

Szükséges-e az gerendázat felújítása? Milyen tetőcserepet válasszak, ami a pénztárcámnak is megfelel, mégis tartós tetőm lesz? Hol találok megbízható szakembert? És persze jó lenne, ha a tető nem csak tartós, de szép is lenne.

Palatetők felújítása

Akik pedig azbesztes pala tető felújításán gondolkodnak, még az ezzel járó problémákkal is meg kell birkózzanak.

tetőfelújítás

Elavult, töredezett egészségre káros azbesztes pala tetőjű házak tulajdonosait ugyanis gyakran az tartja vissza a tetőfelújítástól, hogy a veszélyes hulladéknak számító pala bontása, kezelése, szigorú szabályokhoz, engedélyhez kötött. Ráadásul a szabályos elszállítást és ártalmatlanítást is csak az országszerte erre szakosodott néhány cég végezheti, mindez költséges és bonyolult szervezést igényel. Sokan ezért választják a palatető tekercses zsindellyel történő átfedését, ami nem hogy nem megfelelő, de még nem is tartós megoldás rövid távon se. Viszont van megoldás erre a problémára akár nálunk is.

Tetőfelújítás veszélyes hulladék szállításával

A Creaton, a tetőcserép gyártók közül egyedüliként megoldást keresett arra, hogy az egészségre káros palatetőjük felújítását kezdők, legyen szó az ország bármely pontjáról, megfelelő módon gondoskodhassanak a veszélyes anyagok kezeléséről. A kerámia tetőcserép gyártő megállapodást kötött, az ilyen bontott anyagok elszállítását és ártalmatlanítását engedéllyel és szakszerűen végző céggel. Ennek keretei között a Creaton partnerei, akár a cég JÓTETŐ Programján résztvevők, akár csak a tetőjüket a Creaton termékeivel felújítani tervezők, a piaci árakhoz képest rendkívül kedvezményes áron vehetik igénybe ezt a veszélyes hulladék szállítás- és ártalmatlanítás szolgáltatást.

Akik egészségre káros tetőjüktől meg szeretnének szabadulni, nem kell mást tenniük, csak a www.creaton.huoldalán regisztrálni a hulladékszállítási programra vagy a Creaton több előnyös szolgáltatást kínáló JÓTETŐ Programjára.

Milyen aládolgozást igényel a betoncserép

A tető hajlásszögétől és a tetőtér beépítettségét figyelembe véve a páraáteresztő fólia, hőtükör fólia és szigetelés is kell egy jó tetőbe. Az alábbi képen látható a helyes rétegrend egy jó tető kivitelezés esetében.

tetőfelújítás

Amennyiben tetőfelújításban gondolkodik keressen fel minket ide kattintva.

 

Posted in Egyéb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.