Cégek

Mit kínálunk cégek számára

 

Üzlethelyiség felújítás

Üzlethelyiség felújítás

Felújítás, átalakítás cégek, irodák, éttermek, butikok, üzlethelyiségek, üzemcsarnokok számára. A legkülönbözőbb ingatlanok kialakítása, átalakítása a hagyományos és a legmodernebb anyagokkal és technológiákkal. Ha nem talál a piacon megfelelő ingatlant céljaihoz, keressen fel, és ingatlanos kapcsolatoknak köszönhetően, olyan ingatlanokat fogunk tudni bemutatni, amit a mindennapi hirdetések között biztosan nem, de még az ingatlanos oldalakon sem fog megtalálni. Együttműködő partnereimnek köszönhetően, a tervezéstől kezdve, a belső építészeten és kivitelezésen át a berendezésig mindenben a segítségére leszünk.

 

 

recepció felújítás

Recepció felújítás

Miben tudunk segíteni
Van elképzelése, de nem tudja, hogyan nézne ki a valóságban? Látványtervezővel elkészítjük a 3 dimenziós élethű képet a megálmodott helyiségről. Készítünk továbbá műszaki alaprajzot, kivitelezési tervet, gépészeti és villamossági rajzot a hatékonyabb, precízebb és gyorsabb kivitelezés érdekében.

Milyen munkákat vállalunk

A legkülönbözőbb szakipari munkákat vállaljuk, mint festés, burkolás, gipszkartonozás, asztalos munkák, kőműves munkánk, villanyszerelés, gépészeti szerelés, klíma technika és minden más. Amit nem csinálunk meg mi magunk alvállalkozó partnereink csinálják meg.

Hogyan zajlik a felújítás

Szerződés kötést követően, számla kibocsátás ellenében anyagelőleget kérünk be a megrendelőtől, melyet átutalással tud teljesíteni, vagy készpénzfizetési bizonylat ellenében átadni.

Miért kérünk be előleget

Az előlegre azért van szükségünk, mert csak szerződött partnereinknél vásárolunk, minőségi alapanyagot. Sokan esnek abba a hibába, hogy olcsó, minőségileg silány anyagokat vesznek, amivel nem lehet szép végeredményt elérni és minket hibáztatnak érte. Ebben semmi humbugolás, becsapás nincs. Azért tesszük így, mert a legjobb kedvezményeket tudjuk ezen úton elérni, amit megrendelőinknek biztosítunk és tovább adjuk. Partnereinknél akár 10-20-30%-kal olcsóbban tudunk vásárolni, mint ön, ha bemegy a kereskedésbe vagy a neten, webáruházban fellelhető kiskereskedelmi árakon rendel. Mi nem munkadíjjal versenyzünk, mert minőségi munkát olcsón nem lehet végezni. Mi az anyagköltségen lévő kedvezményünket kínáljuk fel megrendelőinknek.

Hogyan kezdődik a kivitelezés

felújítás terv

Felújítási terv

A munkaterület átadását követően az építési naplót megnyitjuk és az anyagokat leszállítjuk, ha szükséges ütemezve, hogy ne legyen a helyszínen felhalmozva minden, amit kerülgetni kell és csak lassítja a felújítást, átépítést. A szállítást saját gépjárművekkel végezzük, a raktározást megoldjuk telephelyünkön vagy partnereink telephelyén.

 

 

 

Menet közben

A felújítások ütemezve vannak ezért ezzel egyetemben a kifizetések is. Minden elkészült munkafolyamat után számlát kap a megrendelő, amit a fentebb már említett módokon tud kiegyenlíteni.

A munka befejezése

Iroda felújítás

Iroda felújítás

A keletkezett hulladékot konténeres sittszállítással végeztetjük, melyről hivatalos lerakójegyet állíttatunk ki. A munkaterületet építőipari alap takarítással adjuk vissza, ami hangsúlyozom nem pipere takarítás. Amennyiben igény van rá, természetesen a pipere takarítást is megoldjuk külön díjazás ellenében. A munkaterületet és a kulcsokat, a végszámla kiegyenlítést követően 8 napon belül adjuk vissza, a lezárt építési naplóval együtt.

Miért válasszon minket

 • Mert mindent elintézünk, amit csak tudunk ön helyett
 • Elintézzük a területfoglalási és egyéb engedélyeket
 • Beszerzünk minden anyagot és leszállítjuk
 • Magunk intézzük a kifizetéseket
 • Egyéb bérléseket is rendezzük ( földmunkagép, állvány, kordon, mobil toalett, stb.. )
 • Gyorsak vagyunk minden felújítás és átépítésnél
 • Pontosan dolgozunk
 • A felújítási határidőket minden esetben betartjuk
 • Sosem hagyjuk ott a munkát ( Ha belekezdünk egy munkába, addig nem megyünk máshova, míg készen nem vagyunk )
 • Sosem hagyunk koszt, rendetlenséget és építési törmeléket magunk után
 • A megmaradt anyagokat visszaváltjuk, vagy elszámoljuk

 

Több képet a munkáink menüpont alatt vagy a facebook-on tovább a Pinterest-en talál.

AJÁNLATKÉRÉS