Magánszemélyek

Kivitelezés magánszemélyek számára

family-counseling-servicesA cég úgy épül fel, hogy mindenkinek megvan a saját területe, melyért felel, a maga területén pedig mindenki nagy tapasztalattal rendelkezik. Emellett, persze, ismerik, átlátják, segítik egymás munkáját. Minden területen olyan szakemberekkel működünk együtt, akiről tudjuk, hogy megbízhatóan dolgoznak. A munkafázisok felelős műszaki vezető irányítása mellett folynak.

 

Elsődleges profilunk

Mára eljutottunk oda, hogy kisebb munkákat már nem tudunk vállalni, ezért új házak generál kivitelezésével foglalkozunk elsődlegesen, de nagyobb átalakítások, hozzá- vagy ráépítéseket is elvégzünk. Komplett kertépítést generál kivitelezés esetén, parkosítást, kerítés építést, térkövezést vállalunk, de itt is, mint a fenti esetben kisebb mértékű munkákat, már nem tudunk vállalni.

Árgarancia

Miután megállapodunk a tervek alapján elkészített árajánlat végső összegében ezt a szerződés 1. számú mellékletét képzi. A szerződésben rögzített kivitelezési összeg a szerződéses időtartamon belül egyoldalúan nem változtatható. Amennyiben mégis van olyan munkafolyamat, amit nem kíván elvégeztetni, azt írásban kell lemondani és annak árát levonjuk a szerződéses összegből. Ennek fordítottja is igaz, ha plusz munkát akar elvégeztetni, arra adott árajánlatunkat a szerződésben utólagosan rögzítjük.

 

Értékálló dolgot adunk

prokoncept-falakMegrendelőink akik saját részre, esetleg befektetési céllal építtetik fel velünk házukat, nekik mindenképp fontos, hogy előremutató technológiákat alkalmazunk! Arra is gondolni kell, hogy ha évek múlva értékesíteni szeretné az ingatlant, azt akkor is nagyon jó áron tudja majd eladni. Olyan műszaki tartalommal építjük meg az ingatlanokat, hogy az még 5-10 év múlva is korszerűnek számít. Mindehhez folyamatosan figyelemmel kísérjük a technológiák fejlődését, az építőipari trendeket, és alkalmazzuk azokat. Az új technológiákat, és anyagokat egyesítjük saját tapasztalatainkkal, és ez nagyobb hozzáadott értéket, valamint értékállóságot biztosít.

 

 

 

Részletes tájékoztatás

Első kapcsolatfelvételkor telefonon, vagy elektronikus levélben kaphat választ kérdéseire. A telefonos egyeztetés után lehetőség nyílik a személyes megbeszélésre, majd ezután a jelenleg kivitelezés alatt lévő építkezések meglátogatására. Melynek célja a különböző fázisok bemutatása, technológiák ismertetése. Amennyiben még teljesen az építkezés elején áll, azaz a telek kiválasztásánál, a fejben esetleg papíron történő skiccelésnél, keressen fel minket, hogy segíthessünk már a legelejétől kezdve.

 

Egyedi ajánlat

Tekintve, hogy nem típustervek alapján dolgozunk minden ajánlatunk egyedi. Amennyiben már elkészült tervekkel keres meg minket adunk ajánlatot szerkezetkész és kulcsrakész állapotra is. Amennyiben már a tervezést is nálunk végzi, úgy gyorsabban és pontosabban készítjük el ajánlatunkat. Szorosabban tud együtt működni az tervezés és a kivitelezés és tudunk egyeztetni, hogy ésszerű kereteken belül maradjunk. Ezzel is teljes mértékben a megrendelő érdekeit igyekszünk szolgálni.

 

Minőségi garancia

ingatlan-kivitelezes-porotherm-rendszerhazA Wienerberger Téglaipari zRt. “MESTERHÁZ” minősítő oklevéllel igazolja, hogy az Ön házát, az általa gyártott POROTHERM építési rendszer elemeiből a cégünk szakemberei szabványoknak, és alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően építették fel.

Minden esetben vállaljuk az építési jogszabályoknak megfelelő garanciát, valamint a beszállítóink által adott gyártói garanciát.

 

 

 

Érdemes tudnia már a ház tervezése előtt

2016 évtől az épületek energetikai besorolása a korábbi egy betűs rendszerről két betűsre változott. Az előző betűk duplázása mellett két új kategória is bekerült.  ( AA++, JJ )
Azonban a jelentős eltérés a tavalyi és az új értékelési rendszer között a következő. Ugyanazon épület, ami 2015-ben ’A+’ kategóriát is kaphatott, az 2016-tól nem kaphat ’CC’ kategóriánál jobb besorolást, ha nincs benne min 25%-ban alternatív energiaforrás. Ez teljesen független a fokozott hőszigetelési paraméterektől.

Fontos változás, hogy a ’BB’ vagy annál jobb kategória csak abban azt esetben adható, ha 25%-ban megújuló energiákat is hasznosít az épület.

Besorolás Követelmény érték szerinti százalékos viszony Minőségi osztályának szöveges jellemzése
AA++ <40 %   Minimális energiaigényű  
AA+ 40-60 %   Kiemelkedően nagy energiahatékonyságú 
AA 61-80 %   Közel nulla energiaigényre vonatkozó  követelménynél jobb  
BB 81-100 %   Közel nulla energiaigényre  vonatkozókövetelményeknek megfelelő  
CC 101-130 %   Korszerű  
DD 131-160 %   Korszerűt megközelítő  
EE 161-200 %   Átlagosnál jobb  
FF 201-250 %   Átlagos  
GG 251-310 %   Átlagost megközelítő  
HH 311-400 %   Gyenge  
II 401-500 %   Rossz  
JJ >500 %   Kiemelkedően rossz   

 

Képeket a munkáink menüpont alatt vagy a facebook-on továbbá a Pinterest-en talál.

 

AJÁNLATKÉRÉS