Rólunk

Kordai fiukKi vagyok én és a Kordai Építő Kft.

Kordai Csaba vagyok a Kordai Építő Kft ügyvezetője. 1981-ben születtem Budapesten Pestszentlőrincen, azóta is itt élek. Az építőiparban eltöltött évek alatt láttam, hogy sok cég és vállalkozó, mit csinál jól illetve rosszul. Ezeket a tapasztalataimat összegezve vágtam bele saját vállalkozásomba 2011-ben.

 

 

 

 

 

A cégről röviden.

A kezdetekben kerti és kültéri, java részt kisebb munkákat vállaltam, de folyamatos fejlesztéseknek és beruházásokat követően egyre nagyobb és nagyobb feladatokat tudtunk már ellátni. Mind a mai napig azon elvek vezérelnek, mint korábban, mégpedig, hogy alkossunk maradandót és szépet, leginkább úgy mintha magunknak csinálnánk a saját otthonunkban. Sok emberrel dolgoztam az évek alatt és bizton állíthatom, hogy mindenkitől tanultam, valamit és stabil kollégáimmal törekszünk ezen tudást a munkáinkba adoptálni. Munkáink nagy többségét társasházak, cégek adják, de természetesen dolgozunk magánszemélyeknek is.

Jármű és eszközpark

Kordai Építő KftAz elmúlt évek alatt tízmilliós nagyságrendben, saját tőkéből történt beruházás a cégben eszközpark fejlesztéseben. Elmondhatjuk, hogy az esetek 90%-ban saját gépekkel, szerszámokkal és eszközökkel dolgozunk, nincs szükségünk gépbérlésre, hacsak nem valami extra gépre van szükség, így megrendelőinket nem terheljük feleslegesen. Rögzített árakon nem dolgozok, minden esetben felmérést és személyes találkozót követően írásban adok részletes ajánlatot, mely mindent tartalmaz, amit a személyes találkozó alkalmával megbeszélünk.

 

 

 

A csapat.

Kollégáim java részt fiatal, terhelhető, józan életű, kulturált emberek. Természetesen idősebb rutinosabb társaink is vannak, és alkalmi “beugrós” munkaerőt is szoktam igénybe venni. Dolgoztatok alvállalkozókkal is, itt is, mint saját csapatomban, az évek alatt kiforrott és megbízható csapatokkal és vállalkozókkal dolgozom együtt. Továbbá megbízás alapján tervező,- magas és mélyépítőmérnök, gépészmérnök, energetikus, és műszaki ellenőr is erősíti a csapatot, így elmondhatom, felkészültek vagyunk a feladatok megoldására

Kiknek dolgoztunk eddig. ( a teljesség igénye nélkül )

Euro-Aszfalt Zrt

ÉPKAR Zrt

Mercedes-Benz Hungária Kft

FŐGÁZ Zrt

ÁNTSZ és OTH

MIR Catering Kft

Lavina plusz Kft

Ritter Nyomda és Beruházási Zrt

Társasházkezelő cégek, közös képviselők Budapasten és Pest megyében

Sok-sok elégedett magánszemély akik már egy szebb házban vagy lakásban lakhatnak.

Képeket a munkáink menüpont alatt vagy a facebook-on továbbá a Pinterest-en talál.