ÚJ! Társasház kezelés

Miért éppen mi lehetünk a biztos és végleges megoldás társasház kezelésre?

4 érv, hogy mellettünk döntsenek társasház kezelés terén

 

Társasház kezelésKét közös képviselőnk nagy tapasztalattal rendelkeznek mind kisebb, mind nagyobb társasházak kezelésében. Jártasak a könyvelésben, jogi képviseletben és pályázat írás terén. Imre az észak pesti régiót ismeri és látja el, míg  Attila a dél pesti régióban és a belvárosban tevékenykedik. Elmondható, hogy minden évben a sikeres pályázatokból átlagosan minden házra millós nagyságrendű összeget sikerül nyerni és azt korszerűsítésre, állagmegóvásra, felújításra fordítani.

 

 

Saját, cégcsoporton belüli alkalmazottakkal végezzük a kisebb nagyobb felújításokat. Ezen beruházások költségvetését és árajánlatát, garanciális feltételeit a lakóközösség és a számvizsgáló bizottság átnéz és ha a közgyűlés megszavaz, csak ez után kezdünk bele bármibe is. Amit nem tudunk elvégezni magunk, azt bejáratott alvállalkozó partnereinknek szervezzük ki. Ezzel a módszertannal tudjuk kiküszöbölni az árak felverését és a társasházak pénzeinek ész nélküli elköltését és követhetetlenségét. Mindent számlával igazolunk, ami mindkét oldalon egyszerre jelenik meg szoftverünkben. Csapatunkban van kőműves, víz- és hőszigetelő szakember, festő-mázoló, burkoló, ács-tetőfedő, segédmunkás.

 

 

 

0-24 óTársasház kezelésrás ügyeletet tartunk. Adott esetben azonnali elhárítás, gyorsjavítások átlagosan 72 órán belül. Nálunk nincs alap és ügyeleti díj, ezzel is kedvezve azoknak a házaknak, akik minket választanak. Nálunk csak az elvégzett munkáért fizet és azért se álltalány díjat, hanem az esemény súlyosságának megfelelő mértékű összeget!

 

 

 

Felhő alapú szoftvert használunk a házak dokumentációjának kezeléséhez. Ezen szoftver a következő előnyöket hordozza mindenki számára:

 • TELJESEN INTERNET-ALAPÚ FELÜLET, NEM KELL HOZZÁ SEMMILYEN PROGRAM TELEPÍTÉSE
 • TABLETRŐL ÉS MOBILTELEFONRÓL IS HASZNÁLHATÓ VALAMENNYI FUNKCIÓ
 • A HASZNÁLATÁHOZ NEM SZÜKSÉGES SEMMILYEN BERUHÁZÁS, NINCS BELÉPÉSI DÍJ
 • KÜLÖN FELHASZNÁLÓI JOGOSULTSÁGOK LAKÓKNAK, SZÁMVIZSGÁLÓKNAK, KÖZÖS KÉPVISELŐKNEK ÉS SZOLGÁLTATÓKNAK, VÁLLALKOZÓKNAK
 • LAKÓKNAK ÓRAÁLLÁS BEJELENTÉS LEHETŐSÉGE
 • TELJES DOKUMENTUMTÁR: AZ ALAPRAJZOKTÓL AZ ALAPÍTÓ OKIRATON KERESZTÜL A KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYVEKIG
 • EGYGOMBOS FELSZÓLÍTÓ KÜLDÉS ÉS NYOMTATÁS LEHETŐSÉGE BEÁLLÍTOTT ÖSSZEGHATÁRÚ TARTOZÁS FELETT
 • KÖLTSÉGVISELŐK RUGALMAS MENEDZSMENTJE, ELADOTT LAKÁSOKHOZ KAPCSOLÓD MEGSZŰNŐ JOGOSULTSÁGOK KEZELÉSE
 • NAGYON EGYSZERŰ ÉS LÁTVÁNYOS SZŰRŐ MODUL AZ EGYES LISTÁKNÁL
 • TESTRE SZABHATÓ HÁZAK, MÉRŐ TÍPUSOK ÉS FIZETÉSI MÓDOK
 • INTERNETES BANKI RENDSZEREKKEL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ

 

 

 • Gondolom ön is azt szeretné, hogy a ház ahol lakik egy kézből kapna meg mindent, gyorsan, gördülékenyen, mindezt úgy, hogy látja és érti is, hogy mi történik, hova kerül a pénz. Kérjen személyes konzultációt még ma az adatlap kitöltésével és hamarosan felkeressük időpont egyeztetés ügyében.